TAK

for, at du kigger her forbi. 

Hvad du finder her, er en bred vifte: jeg er stylist og Stylecoach, og det spænder fra, at jeg tegner/maler, dekorerer, indretter, beskæftiger mig med tøj og stil, til at jeg kan rådgive dig om livsstil, og livsstilsrelaterede spørgsmål, fx hvordan du kan tabe dig, uden at skulle på kur.

Jeg arbejder som rejseleder, (billed-)designer, stylist og livsstilscoach. På den måde er mine interesser og hobbyer blevet min levevej. Der er en enorm glæde i at give videre af den viden, den indsigt og erfaring, der er opnået ved at have haft den mulghed. Inspirationen til mit arbejde kommer fra dig, fra mødet med andre, mine rejser, fra det fjerne som fra det nære. Verden er i konstant bevægelse og jeg er med.
Hvad med dig - udnytter du dit potientiale og bevæger du dig med og i den retning, du gerne vil?

ELLERS, lad mig hjælpe dig på vej

Mit kreative arbejde er ud fra konceptuelle ideer og gerne på bestilling, fx et sæt med billede og malet taburet/bord. Stilen er meget divers, men stilistisk og enkel. Teknikken er akryl, POSCA og blæk på - ALT MULIGT. Taburetter, kander, skåle, kopper mv. dekoreres, så de passer ind i deres omgivelser, eller i et konkret koncept. 

Kig rundt her på siden og vil du vide mere om et eller andet, så tøv ikke med at kontakte mig, helt uforpligtende. 

Nærmere beskrivelse af produkter og aktiviteter samt priserne finder du under menupunkterne.

Jeg tilbyder:

* STYLING - indretning & dekoration - salg (også på bestilling) af div. Taburetter mm

* STYLING/ BOOST DIN STIL - Stilcoaching

* LIVSSTILSCOACHING - Tab dig & hold vægten, kursus & indviduelt

* LIVSSTILSCOACHING SÆRLIGT TIL DIG, DER HAR RUNDET 50 - Oplev fornyet livsglæde efter 50

PROFIL: (1963, Esbønderup) Modetegner og stylist fra Modefagskolen i Arnhem, NL (Holland) og CUM LAUDE Stil- & Livsstilscoach, Institute of Stylecoaching, UK (https:/stylecoachinginstitute.com) Kulturvidenskab, NL, samt talrige kreative kurser